FASKINER

DIN LOKALE FASKINE-SPECIALIST

Over 22 års erfaring →

Faskiner mod regnvand

Hos A.L. Entreprise A/S kan du få montering af faskiner som en miljøvenlig regnvandsafledning.

Faskinen som vi monterer sørger for, at der bliver sendt mere regnvand ned til grundvandet, frem for i kloakken. Denne regnvandsaflednings løsning, er også med til at sikrer renere grundvand. 

Faskinen bliver ikke koblet til dit kloaksystem, for at mindske belastningen på kloaksystemet og på rensningsanlægget. Dette betyder, at dit kloaksystem og det nærtliggende rensningsanlæg får en længere levetid. 

Vi tilbyder forskellige faskine løsninger og laver både faskiner i små anlæg hos private og faskiner i store anlæg. Vores kloakservice kan også omfatte nedsivningsanlæg og minirenseanlæg.

Du er velkommen til at kontakte os på vores telefon 70 20 36 04 eller skriv til os på post@al-ent.dk, hvis du vil høre mere om vores montering af faskiner. 

Skriv besked ↓


  Faskiner nede i jorden

  Regnskyl kan være årsag til forhøjet vandstand – løsningen er faskiner.

  I Danmark er vi så heldige at det regner forholdsvist ofte. Men nogle gange kommer der lidt mere regn end kloakkerne, veje og jorden kan følge med.
  Ved at installere faskiner på de pågældende områder, kan vi hjælpe vandet væk fra overfladen, og ned i jorden.

  Har du regnvand, der skal ledes effektivt væk, kan en faskine være en optimal løsning. Har du brug for hjælp til montering af faskine, er det noget, vi kan hjælpe med. 

  Vi har en masse erfaring på området og kan derfor også beregne, udgrave, etablere og komme med rådgivning til, hvilken faskineløsning der er mest optimal for dig.

  Hvad koster en faskine montering?

  Prisen for en faskine montering vil være forskellig fra opgave til opgave.

  Det afhænger meget af størrelsen, altså hvor meget regnvand faskinen skal kunne håndtere, og heraf hvor stor faskinen skal være.

  Derudover betyder forholdene på det pågældende sted, hvor faskinen skal etableres, også meget da der skal fortages en udgravning til faskinen.  

  Vores faskine pris med montering, kommer altid med et uforpligtende tilbud, med en fast pris uden ekstra gebyrer.

  Så hvis du gerne ville have en faskine monteret, så er du altid velkommen til at ringe til os på vores telefon 70 20 36 04 eller skriv til os på post@al-ent.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig.