Opgravning af olietanke

Vi dækker hele Sjælland

Frygter du forurening fra en gammel olietank, eller er der fundet tegn på udslip i din jord? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig i begge situationer.

Vi tilbyder professionel og veludført opgravning af olietanke. Vi benytter os altid af den bedste teknologi til at løse opgaven.

A.L. Entreprise har mere end 22 års ekspertise og kan udføre din opgave efter alle standarder. Som en ekstra tryghed for dig, tilbyder vi også tilfredshedsgaranti.

Opgravning af olietank og undgå forurening

Går du rundt og frygter at den gamle olietank forurener din grund?

Eller har du fundet tegn på dette? Vi kan hjælpe dig til den bedste løsning, i begge situationer. Hos A. L. Entreprise A/S tilbyder professionel og velgjort opgravning af olietanke, samt jordprøver på grunden.

Vi tager alle opgaver dybt seriøst. Af den grund planlægger vi på forhånd ned til mindste detalje. Sammen udarbejder vi en plan, der bedst matcher dine behov, krav og forventninger.

Det er din garanti for at undgå ubelejlige overraskelser – både økonomiske og miljømæssige.

Vil du fremtidssikre din grund, er det fordelagtigt at få gravet din gamle olietank op. Fordelene er mange og en af de vigtigste er, at du kan forhindre en eventuel jordforurening på din grund.

Den største synder til at forureningen opstår er, at de gamle olietanke er blevet efterladt uden at blive tømt. Herved kan der opstå lækager og udslip.

Kontakt os endelig på tlf. 70 20 36 04 eller gennem vores kontaktformular.
Vi vil med glæde hjælpe dig og tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Skriv besked ↓

Vi dækker hele Sjælland


  Vi kan opgrave alle former for olietanke

  Olietanke kan både være af plastik og stål. Nogle har dem indenfor i fx kælderen, mens andre har dem udendørs, både over og under jorden. Hvis olietanken er placeret under jorden, bør den graves op professionelt når det ikke længere er i brug og her står vi klar til at hjælpe dig. 

  Når du skal have foretaget en opgravning af olietank, tømmer vi først tanken for restolie og spuler den ren. Derefter skal selve tanken graves op.

  Vi har alle de nødvendige maskiner og udstyr til, at udføre dette arbejde korrekt og forsvarligt.

  Når den er oppe af jorden, tager vi os også af bortskaffelsen af olietanken, på forsvarlig og miljøvenlig vis. Den rengøres igen og køres til en godkendt miljøplads.

  Vi arbejder med en tilfredshedsgaranti, så du som kunde, altid kan føle dig sikker på at få leveret det aftalte stykke arbejde. Med mere end 22 års erfaring i branchen, er dette dog nærmest selvsagt. Når du kontakter os, sender vi altid professionelle og autoriserede fagfolk, til din adresse for at udføre arbejdet.

  Opgravning af olietank - en fremtidssikring af grunden

  Det er ikke alle hus- og grundejere der er er bevidst om at dette ansvar ligger hos dem. Hvis du er bevidst om at er er en tank gravet ned et sted på grunden, der ikke er i brug, bør du få den undersøgt eller blændet hurtigst muligt. Er du i tvivl, bør du hurtigst muligt, få sagen undersøgt.

  Du kan altid kontakte os, når du søger hjælp og råd i forbindelse med opgravning af olietanke. Vi har mange års erfaring og kan med stor sandsynlighed løfte opgaven og hjælpe dig godt videre.

  Den formentlig største grund til at have styr på sin olietank, er risikoen for jordforurening, hvis den er gammel og blot står hen, uden at være helt tømt.

  En sådan forurening kan i slemme tilfælde resultere i at hele grunden skal renses. Dette er ofte en dyr fornøjelse, selv at stå for. Dette fremgår som udgangspunkt i byggesagspapirerne eller er allerede indberettet til kommunen.

  Derfor bør du få undersøgt din grund, for olietanke i jorden.

  Hvad er prisen på opgravning af olietank?

  Prisen på dette afhænger af forskellige faktorer. 

  Afhængig af hvilken type tank der er tale om, har de en levetid på mellem 30 og 50 år. Faktorer der er med til at bestemme prisen, er bl.a. størrelsen på tanken samt dets placering.

  Nogle olietanke er placeret dybere end andre, hvilket kræver en større forsigtighed, for at undgå sammenstyrtning og lignende.

  Generelt set skal der tages højde for placeringen af tanken, restindhold i tanken, samt risiko for de omkringliggende omgivelser. Men det er dig som ejer, der står med ansvaret for en eventuel olietank i jorden, samt den forurening den kan medføre.

  Men vi skal nok tage os af det praktiske arbejde og hjælpe dig.

  Hos A.L. Entreprise A/S arbejder vi dog altid med konkurrencedygtige priser og leverer kun det bedst mulige stykke arbejde.
  Vi sender derfor altid autoriserede fagfolk til din adresse, når du har ringet efter vores hjælp.
  Desuden er det vigtigt for os at overholde indgåede aftaler og vi møder punktligt.

  Er opgravning af olietanke lovpligtigt?

  Det er ikke direkte lovpligtigt at få foretaget opgravning af olietanke, men så snart brugen af et oliefyringsanlæg ophører, skal der foretages en sløfning af olietank.

  Grunden til dette er i mange tilfælde, at der kan være rester tilbage i tanken, der i værste fald kan føre til jordforurening.
  Derfor er det vigtigt at du får tjekket grunden for dette, når du køber en grunden. Hvis der er tegn på olieslip, kan det ske at du kan få erstatningskrav fra tidligere ejer, da du vil have fået overdraget “en mangelfuld ejendom”. 

  Mistænker du at der er kunne være en olietank gemt på grunden, der ikke er tætnet korrekt, kan vi også hjælpe dig med at foretage både miljøundersøgelser og jordprøver.

  Skulle det være tilfældet kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med opgravningen af olietanken.

  Skån miljøet og din pengepung

  Hos A.L. Entreprise vil vi gerne hjælpe med at skåne miljøet, derfor hjælper vi dig hellere end gerne med at få styr på situationen.

  Mange kommuner har faktisk ikke det komplette overblik over hvor placeringen eller antallet af olietanke på grundene rundt omkring. Det betyder at der er en risiko for at nogle af disse ligger så godt gemt, at de måske først opdages når det er for sent.

  Dette kan potentielt betyde olieudslip på husgrunde, hvilket skader miljøet i stor grad. Desuden tager det både tid og penge at få rettet op det dette udslip.

  Det kan også være en dyr omgang hvis der skulle være en utæt tank begravet et sted på grunden. Det kan derfor være en stor fordel at, for det første at få undersøgt grunden af professionelle, samt sikre dokumentation på dette. 

  Vi kan bl.a. hjælpe med både jordprøver og selvfølgelig varetage en eventuel opgravning af olietank efterfølgende. 

  Hvornår skal olietanke opgraves?

  Der findes flere forskellige slags olietanke. Nogle er bygget i plastik mens andre er bygget i stål, det er den generelt største forskel. Hvornår tankes skal skrottes og formentlig opgraves, afhænger af en hel del faktorer. 

  De fleste villaolietanke kan indeholde 6.000 liter. Er det en glasfibertank af stål skal den opgraves senest efter 40 år efter produktion, men er det en korrosionsbeskyttet tank (antirust tank) bør den først opgraves efter maks. 50 år. Skulle du have en olietank i plast, har du maks. 45 år, før den skal op af jorden. Det er ikke altid lige let at afgøre hvilken tank der er tale om, men vi vil meget gerne hjælpe dig. I mange tilfælde fremgår det dog af papirerne.

  Hvad hvis jeg ikke fjerner olietanken?

  Det er vigtigt at være opmærksom på disse terminer og overholde dem. Hvis ikke du overholder din specifikkes olietanks termin risikerer du en bøde, som forsikringen med stor sandsynlighed ikke dækker. Grunden til denne bøde, er risikoen for miljø- og jordforurening. 

  Som den erfarne ekspert i opgravning af olietank, anbefaler vi altid at du får foretaget en jordprøve, hvis du mistænker at din grund er forurenet, da det kan blive en dyr omgang, at rense hele grunden, hvis ikke det opdages i tide. 

  Ved meget alvorlige olieforureninger, kan konsekvensen være at selve huset, på grunden blive ubeboeligt. Om det er tilfældet eller ej skal du have rensen hele grunden for olieudslippet og hvis det står slemt til, kan det også gå ud over naboerne.

  Derfor er det vigtigt at du er forsikret. Er du ikke det eller dækker din forsikring ikke, koster det dig mange tusindekroner og du skal selv betale. 

  Hvis du fyrer med olie i huset er det dog lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der dækker rensningen, hvis din olietank skulle være utæt. 

  Vær opmærksom på at dette ikke er det samme som at udslippet skyldes en olietank der ikke er blevet opgravet i tide. 

  Kontakt os allerede i dag

  Har du spørgsmål – har vi svarene. Henvend dig allerede nu på tlf. 70 20 36 04, mail post@al-ent.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, til din olietank sammen. Vi står klar til at hjælpe hele året.

  Når du sender en henvendelse på mail eller igennem vores kontaktformular, kan du forvente at vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter din henvendelse.

  Vores dygtige fagfolk vil meget gerne hjælpe og står derfor klar, til at give dig den vejledning du har brug for og hjælpe dig med opgravningen af din olietank.

  Vi glæder os til at høre fra dig!