Opgravning af olietanke

Frygter du forurening fra en gammel olietank, eller er der fundet tegn på udslip i din jord? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig i begge situationer.

Vi tilbyder professionel og veludført opgravning af din olietank. Vi bruger den bedste teknologi til at løse opgaven.

AL Entreprise har mere end 22 års ekspertise, til at udføre din opgave efter alle standarder. Som en ekstra tryghed for dig, tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

Opgrav din olietank og undgå forurening

Går du rundt og frygter at den gamle olietank forurener din grund?

Eller har du fundet tegn på dette? Vi kan hjælpe dig til den bedste løsning, i begge situationer. Hos A. L. Enterprise A/S tilbyder professionel og velgjort opgravning af olietank.

Vi tager alle opgaver dybt seriøst. Af den grund planlægger vi på forhånd ned til mindste detalje. Sammen udarbejder vi en plan der matcher dine behov, krav og forventninger.

Det er din garanti for at undgå ubelejlige overraskelser – både økonomiske og miljømæssige.

Vil du fremtidssikre din grund, er det fordelagtigt at få gravet din gamle olietank op. Fordelene er mange og et af de vigtigste er, at du kan forhindre en eventuel jordforurening på din grund.

Den største synder til at forureningen opstår er, at de gamle olietanke er blevet efterladt uden at blive tømt. Herved kan der opstå lækager og udslip.

Kontakt os endelig på tlf. 70 20 36 04 eller kontaktformular. Vi vil med glæde hjælpe dig og tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Skriv besked ↓


Vi kan opgrave alle former for olietanke

Olietanke kan både være af plastik og stål. Nogle har dem indenfor i fx kælderen, mens andre har dem udendørs, både over og under jorden. Hvis olietanken er placeret under jorden, skal den graves op professionelt og her står vi klar til at hjælpe dig.

Når du skal have foretaget en opgravning af olietank, tømmer vi først tanken for restolie og spuler rørene rene. Derefter skal selve tanken graves op.

Vi har alle de nødvendige maskiner og udstyr til, at udføre dette arbejde korrekt og forsvarligt.

Når den er oppe af jorden, tager vi os også af bortskaffelse af olietanken, på forsvarlig og miljøvenlig vis. Den rengøres igen og køres til en godkendt miljøplads.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål – har vi svarene. Henvend dig allerede nu på tlf. 70 20 36 04, mail post@al-ent.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning, til din olietank sammen. Vi står klar til at hjælpe hele året. 

Du kan forvente at vi kontakter dig indenfor 24 timer, efter din henvendelse.

Vores dygtige fagfolk brænder for olietanke og står derfor klar, til at give dig den vejledning du har brug for.

Vi glæder os til at høre fra dig!