Nedgravning af olietanke

Vi dækker det meste af Sjælland

Hos A. L. Entreprise A/S har vores dygtige medarbejdere, kompetencerne til at udskifte og geninstallere nye og moderne olietanke.

Med over 22 års erfaring, kan vi roligt sige, hvordan nedgravning af olietanke, skal udføres til perfektion.

Vi ligger en dyd i, at alle vores medarbejdere har den rette uddannelse og ekspertise, så vi nemt kan klare din udskiftning og nedgravning af olietank, effektivt og uden komplikationer.

Vi står for nedgravning af olietanke

Er din olietank begyndt at lakke mod enden og ønsker du ny nedgravning af din olietank?

Når du vælger os til opgaven, sætter vi os altid omhyggeligt ind i din situation, så vi sammen kan finde den bedste løsning, på forsvarlig og økonomisk vis. Kontakt os på 70 20 36 04 eller udfyld vores kontaktformular i dag – så vender vi tilbage indenfor 24 timer. 

Vi kan forsikre dig om, at vores arbejde altid bliver udført til punkt og prikke, uden nogle former for kompromisser. Vores fokus er altid på at levere et grundigt stykke arbejde, hvor alle faser af nedgravningen af olietank, bliver udført på tilfredsstillende vis.

Skriv besked ↓

Vi dækker hele Sjælland


  Tid til en ny olietank?

  Din olietank kan desværre ikke leve for evigt og hvis ikke den skiftes, kan det medføre olieudslip og forurening af din jord.

  Dette kan i værste tilfælde give sundhedsskadelige gasser i og omkring huset. En nedgravet olietank skal som regel udskiftes efter 30-50 år, alt efter materiale, mærke og placering. 

  Har du allerede en nedgravet olietank på fx gårdspladsen? Så skal du huske at holde øje med hvornår, det er på tide med en udskiftning. Du bør have tankattest, ellers har kommunen formentligt en kopi.

  Nogle gange kan man også få de nødvendige informationer, på den mærkeplade, der sidder på selve olietanken. Hvis det er tid til udskiftning, kan vi heldigvis hjælpe med både få den gamle op og nedgravning af den nye olitank. Vi har alle de fornødne maskiner og udstyr til at klare opgaven.

  Det er vigtigt med en ordentlig nedgravning af olietanke

  Af den grund udføres alle servicer efter Miljøstyrelsens og Naturstyrelsens vejledninger og anbefalinger. Derudover har vi også et tæt samarbejde med den gældende kommunes miljøregler og selvfølgelig jordforureningsloven. 

  Så leder du efter de bedste til at nedgrave din olietank, er det A. L. Entreprise A/S du skal have fat i. Vi arbejder altid på at udvikle os og opnå større erfaring, da vi brænder for vores fag. Vi benytter derfor kun de bedste teknologier og metoder, når vi hjælper dig med nedgravningen af olietank.

  Kontakt os i dag

  Vi kan besvare alle dine spørgsmål omkring olietanke, så ring eller skriv til os på tlf.: tlf. 70 20 36 04, mail post@al-ent.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi står klar når det passer dig, året rundt. Sammen finder vi den bedste løsning til netop dig.

  Du kan forvente svar indenfor bare 24 timer. 

  Vores professionelle fagmænd har passion for olietanke og vi er altid klar til at hjælpe dig med at besvare spørgsmål, om nedgravningen af din olietank.

  Gør nedgravningen af olietank, til et fedt projekt med A. L. Entreprise A/S.

  Vi glæder os til at høre mere fra dig.