SLAMSUGNING

Vi dækker det meste af Sjælland

I mere end 22 år, har vi været specialister slamsugning og kloakservice for private og virksomheder. 

Hos A.L. Entreprise har vi klare værdier. Hos os er en aftale en aftale og en opgave ikke er afsluttet før alt er udført til perfektion.

Ring efter vores professionelle fagfolk, når du har problemer med kloakken. Du får høj kvalitet til lave priser og altid tilfredshedsgaranti.

Kontakt os uforpligtende i dag.

Slamsugning til hele Nordsjælland

Det er vigtigt at holde kloakken ren, så der ikke opstår problemer.

Vi tilbyder professionel slamsugning på hele Sjælland til konkurrencedygtige priser.

I mere end 22 år har vi leveret veludførte resultater, hvilket har skabt utallige tilfredse kunder – og det fortsætter vi med.

En af grundene til at vores kunder vælger os er, at vi er punktlige og møder til den aftalte tid på den aftalte adresse. Desuden er det vigtigt for os at være fleksible, så vi altid i samarbejde med dig kan finde, den bedst mulige løsning.

Når du skal have foretaget professionelt kloakarbejde er det fordelagtigt at anvende statsaut. fagfolk. Vi har mange års erfaring som statsaut. kloakmestre, derfor er du sikret at få et tilfredsstillende resultat, der overholder alle standarter.

Vi forlader heller ikke adressen, før arbejdet er fuldført, så alle er tilfredse og kloakken igen fungerer optimalt.

Skriv besked ↓

Vi dækker hele Sjælland


  Hvorfor har man behov for en rensning af kloakken?

  Hvis ikke man får vedligeholdt kloakken, kan der over årene opsamle sig fedt- og sæberester, småsten eller generelt slam. Når der på et tidspunkt er ophobet sig for meget, kan spildvand og regnvand ikke længere løbe ordentligt igennem og så har du brug for at få suget kloakken fri for slam.

  Kloakken kan være stoppet af flere årsager, men heldigvis kan man altid tage sine forholdsregler for at undgå problemer. Dette er eksempelvis at få foretaget et tjek af kloakken eller en slamsugning, med jævne mellemrum.

  Slamsugning er en effektiv måde at rense en stoppet kloak. I de fleste hjem og virksomheder, kan der nemt forekomme tilstoppede kloakrør, der sætter systemet ud af kurs og i sådanne tilfælde, er en slamsuger yderst nyttig til at rense kloakken.

  Ring til os allerede i dag, hvis du vil have rådgivning og hjælp til din kloak.

  Hvad er en slamsugning?

  Det er den teknik vi benytter når nogle eller flere af dine kloakrør, har opsamlet tilpas meget skidt og slam, der gør at spild- og regnvand ikke længere kan løbe frit gennem rørene.

  Det foregår ved at vi ankommer til din adresse med vores slamsuger. Det er en stor vogn, der er eget specielt til formålet. Herefter undersøger vi hvorfra det er mest hensigtsmæssigt at udføre slamsugningen.

  Herefter nedsætter vi den store slange og, som det ligger i ordet, suger alt slam op fra rørene. Hvis der er behov for det, spules kloakken først med et højt tryk, for at løsne de faste materialer der kan have sat sig ekstra grundigt fast på siden.

  Ved slamsugningen suges alt op, som for eksempel grus, slam eller fedt, eller andet skidt der er havnet i din kloak eller din brønd. Efterfølgende kan vand fra husholdningen og nedbør igen løbe frit igennem. Derfor vil vandet i mange tilfælde også lettere komme gennem afløb og toiletter. 

  Skulle du stå stå overfor en større skade, kan vi selvfølgelig finde en løsning sammen, så du kan fortsætte din hverdag så gnidningsfrit som muligt.

  Hvornår har man behov for en slamsugning?

  Slamsugning skal anvendes når dine kloakrør er stoppet til.

  Nogle typiske tegn på at du har behov vores hjælp, kan blandt andet være

  Hvis det er slemt og dine kloakrør over længere tid lider overlast, ved at skulle presse vandet igennem, kan det risikere at springe røret.

  Hvis dette sker kan der være behov for andre løsninger. Men dem kan vi også hjælpe med. 

  Få løst problemet med det samme, og undgå en ubehagelig stank i din bolig.

  Pris på slamsugning

  Slamsugning prisen afhænger meget af opgavens opfang. Dette kan både være hvor slemt problemet er, samt om der skal foretages andre services i samme forbindelse.

  Det er ikke alle der skænker deres kloak en tanke særligt ofte, derfor oplever vi nogle gange at der ikke blot er behov for en slamsugning.

  Vi er selvsagt altid klar til at vejlede og rådgive, så du får den mest hensigtsmæssige løsning til netop dit problem. Men vi arbejder med konkurrencedygtige priser, så alle kan have råd til at få foretaget professionelt kloakarbejde.

  Er du i tvivl om hvad der er skaber problemer med din kloak, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 36 04, skrive en mail til post@al-ent.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt, men som regel indenfor 24 timer.

  Kloakservice ifm. slamsugning

  Kloakservice dækker over flere ydelser, ud over slamsugning.  Hos A. L. Entreprise A/S kan vi udføre de services i form af en lang række rensningsopgaver såsom:

  Kan du ikke umildbart se den specifikke ydelse du skal bruge ovenfor, kan vi helt sikkert hjælpe dig alligevel. Vi er også uddannede og erfarne indenfor opgravning af olietanke.

  Med vores mangeårige erfaring, er der næsten ikke den type kloakarbejde vi ikke har stiftet bekendtskab med. Så vi har med stor sandsynlighed løst en opgave lignende din, før. 

  Desuden udvikler vi os fortsat, så vi løbende benytter de bedste metoder på markedet. 

  Vi tilbyder slamsugning i en lang række byer

  Selvom vi holder til i Gilleleje, hjælper vi folk på hele Sjælland med deres kloaksystemer. Alle skal nemlig have mulighed for at have en effektiv kloak, der ikke stopper til. 

  Slamsugning Frederiksværk

  Skulle du have problemer med dine afløb og kloakrør, hjælper vi altid gerne med slamsugning i Frederiksværk. Hvis du er grundejer, er det dit ansvar at kloakken under dit hus fungerer optimalt – og det kræver at kloakken bliver spulet og suget ren for slam.
   

  Slamsugning Helsinge

  Skal du bruge en professionel slamsugning i Helsinge, kan A. L. Entreprise hjælpe. Vi har mere end 22 års erfaring indenfor alt der vedrører autoriseret kloakmesterarbejde. Vi har hjulpet mange før dig og ved præcis hvordan arbejdet udføres mest effektivt.
   

  Slamsugning Hillerød

  Med en slamsugning i Hillerød hjælper vi dig effektivt med at få renset din kloak. Ved at suge alt slam, skidt, grus, småsten og meget andet op fra kloakken, sikrer vi at både brugsvand og regnvand, kan strømme frit igennem. På den måde undgår du at der bliver stoppet til.
   

  Slamsugning Helsingør

  Da vi holder til tæt på, har vi foretaget en hel del slamsugning i Helsingør. Vi hjælper både private og erhverv og kan derfor helt sikkert også hjælpe dig. Vi tilbyder desuden en en lang række andre ydelser, der kan være relevante i samme forbindelse. 
   

  Kontakt os i dag

  Skal du bruge vores hjælp? Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer. 
  Vi hjælper og rådgiver dig til den løsning, der passer bedst til din kloak. Udgå kloakproblemer med vores hjælp.