HØJVANDSLUKKE

DIN LOKALE SPECIALIST

Over 22 års erfaring →

Højvandslukke – sikring mod opstigende kloakvand

Kloakvand er der ingen der er interesseret i at have i hjemmet. Det kan let forhindres ved montering af højvandslukke. 

Der findes mange forskellige løsninger for højvandslukke, som der passer til diverse afløbsinstallationer der har problemer med oversvømmelse.

En Højvandslukke kan installeres og monters i det enkelte afløb, eller som et fælles højvandslukke på en kloakledning med flere afløbsinstallationer tilsluttet.

Det som en højvandslukke forhindrer er, at du får kloakvand op gennem dit kælderafløb ved kraftige regnskyl.

Hos A. L. Entreprise A/S er vi certificeret i at installerer og monterer de forskellige højvandslukke, så hvis du har problemer med oversvømmelse efter kraftige regnskyl, er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 70 20 36 04 eller skriv til os på post@al-ent.dk.   

Skriv besked ↓


  Vores højvandslukke

  Hos A. L. Entreprise A/S er det vigtigt for os, at vores kunder får det bedste resultat.

  Vi monterer højvandslukke både i små anlæg hos private og i større anlæg i ejendomme.
  Vi er certificeret montør og serviceteknikker til højvandslukker og rottespærre.

  Kontakt A.L. Entreprise A/S og få den kloakservice, du lige står og har brug for.

  Højvandslukke, kælderoversvømmelse og skybrudssikring

  På grund af de store co2 udslip der kommet igennem de sidste årtier, oplever vi desværre klimaændringer, som der har medført kraftigere skybrud og øgede regnvandsmængder.
   
  Disse store nedbørsmængder har medført nye problemer for bygninger med kældre. Under kraftige regnskyl kan der være risiko for, at kapaciteten i kommunens kloaksystem ikke er tilstrækkelig nok.
   
  Dette resultere i at regnvand og spildevand blive presset tilbage i kloaksystemet og tilbage til de lavest liggende afløbsinstallationer i bygninger. Hermed kan kloakvandet løbe over i toiletter og gulvafløb og er årsagen til kælderoversvømmelser.
   
  Hos A. L. Entreprise A/S er vi eksperter i sikring af bygninger der oplever problemer med kælderoversvømmelser og opstigende kloakvand.
   
  Så hvis du er interesseret i at forhindre kælderoversvømmelser i din bygning, er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 70 20 36 04, eller udfyld vores kontaktformular her på siden.