ROTTESPÆRRER

vi monterer rottespærrer

Over 22 års erfaring →

Spær rotterne ude

Vi er certificeret rottespærremontør og servicetekniker, og kan montere alle former for rottespærrer.

Hos A.L. Entreprise A/S tilbyder vi dig som har rotteproblemer, professionel rottespærring til både private og erhverv i hele Nordsjælland.

De rottespærrer som vi benytter, er alle VA-godkendt. Vi udvælger altid rottespærren nøje til hver enkel opgave, så vi kan sikrer dig den bedste og mest effektive forebyggelse af rotter. 

Når vi står for montering af rottespærre kan du altid være sikker på, at det bliver udført af en en statsaut. kloakmester, som der også er en godkendt statsaut. rottebekæmper under Miljøministeriet og Naturstyrelsen.

Skriv besked ↓


  Hvordan forebygger jeg rotter i hjemmet?

  Som du nok kunne forstille dig, er den største kilde til rotteproblemer, nemlig kloakken.
  Vil du derfor som mange andre, undgå skader og sygdomme, som forårsages af rotter, anbefaler vi hos A.L. Entreprise at du får monteret og installeret en rottespærre.

  En rottespærre er en rigtig effektiv løsning, som forebygger rotter og sørger for, at du og familien kan føle sig sikrer.

  Stor erfaring med rottespærring

  Vi har stor erfaring på dette område, så send bud efter vores kloakservice og få has på de ubehagelige rotter.

  Hvis uheldet er sket og du allerede har fået rotter på din bopæl, er vi naturligvis også behjælpelige i denne uheldige situation. 

  Vi har stor erfaring på dette område. Vi kan heldigvis stå for både rottebekæmpelsen og opsætning af rottespærre til forebyggelse af rotteproblemet.

  Vi har altid fokus på at sætte vores kunder godt ind i deres situation, så de kan forstå processen inden vi igangsætter arbejdet.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.