sløfning af OLIETANKE

Vi kan klare alle former for olietanke når det omhandler sløjfning, rensning, tømning og afblænding.

Hvis du tror din tank er utæt, skal den tømmes og rensning, for rester af det miljøskadelige indhold. Dette sørger vi for, på forsvarlig vis for din og jordens skyld.

VI har mere end 22 års erfaring og sikrer dig et professionelt stykke arbejde, hver gang. Vi arbejder med en tilfredshedsgaranti, så du altid kan føle dig sikker ved at lade os, stå for sløjfningen og rensning af din olietank. 

Hvordan tømmes en olietank?

Står du med en olietank du mistænker, for at være utæt eller for gammel? Så er det på tide at få tømt din olietanken, eller måske fjerne den helt. Det er også en god ide med sløjfning af olietanken hvis, du har fået ny kilde, til varmeforsyning. Vi tilbyder korrekt udført arbejde, efter alle forskrifter.

Hvis olietanken er hel, er det i princippet ikke et stort problem, hvis du vælger selv at forsøge tømme den, skal det altid udføres forsvarligt. Det anbefales dog altid at få professionelle til at udføre sløjfning af olietanke.


Har du mistanke om at den lækker, skal du have fat i os. Vi har det avancerede udstyr og erfaringen det kræver, at udføre en komplet tømning korrekt.

Hvis din olietank lækker, kan det gå hen og blive en ærgerlig økonomisk oplevelse, da det er både besværligt og omkostningsfyldt at få renset hele grunden.

Vælger du derfor A.L. Enterprise A/S til at sløjfe din olietank, er du sikker på korrekt udførelse og vi sørger også for, at du får en tømningsattest, som dokumentation for at olietanken er helt tom.

Skriv besked ↓


Har du en gammel olietank på grunden?

En olietank der ikke længere er i brug skal tømmes eller afblændes. Ved en tømning af olietank, menes der at, den tømmes og renses helt for restolie, hvorefter vi laver en sandfyldning af olietanken. 

Vi afmonterer også anlægget og sørger for der ikke kan påfyldes olie igen. Hvis tanken ligger på et ofte befærdet område fx en indkørsel, er det en rigtig god ide, at lave en afblænding og sandfyldning, da det er set før at olietanken er faldet sammen.

Det er vigtigt for at os, at sløjfning af din olietank bliver udført korrekt – første gang

Derfor udfører vi alt arbejde, efter Miljøstyrelsens og Naturstyrelsens anvisninger og vejledninger. Dette i kombination med den gældende kommunes miljøregler og jordforureningsloven. Efter sløjfning af olietank, skal vi nok tage os af, at restolien bliver skrottet på forsvarlig og miljøvenlig vis. Hos A. L. Enterprise A/S, tager vi alle henvendelser seriøst. Vi sætter fokus på at inddrage dig som kunde, så vi sammen kan finde løsningen der matcher dine behov og ønsker. Vi planlægger også alle detaljerne på forhånd, så vi undgår udfordringer undervejs. Dette er derfor en garanti for dig – både miljømæssigt og økonomisk.

Kontakt os i dag

Vi har 22+ års erfaring indenfor faget og kan helt sikkert hjælpe dig med sløjfningen eller afblændingen af din olietank. Kontakt os på tlf.: 70 20 36 04, mail post@al-ent.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Teamet af professionelle fagfolk, har passion for korrekt håndtering af olietanke. Derfor står vi klar alle dage året rundt, for at give dig den bedste rådgivning og vejledning.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst mulig. Du kan forvente svar indenfor bare 24 timer og sammen gør udfordringen med din olietank, til en god oplevelse med A.L. Enterprise A/S.

Vi ser frem til at høre fra dig!