KLOAKarbejde

Vi laver alt i kloakarbejde - kontakt os allerede i dag.

Over 22 års erfaring →

Specialist i kloakarbejde

Hos A.L. Entreprise A/S har vi mange års erfaring med udførelse af alle former for kloakarbejde.

Vi tilbyder en bred vifte af kloakarbejde, såsom hovedkloak, stikledninger, forsikringsskade, rotteskader, brud, renovering, strømpeforing eller punktrenovering. 

Vi har lægger en stor dyd i at udføre kloakarbejde hurtigt og effektiv, så du kan altid regne med, at vi leverer vores arbejde til den aftalte tid, af høj kvalitet. 

Så hvis du bor du på Sjælland og oplever problemer med din kloak, så står vi klar med vores veluddannede og kompetente medarbejdere og 22 års erfaring i branchen til at rykke ud og tilbyde vores kloakhjælp. 

Kontakt i dag og få et 100% uforpligtende tilbud på din kloakopgave. 

Skriv besked ↓


  Vi løser alle opgaver inden for kloak og anlæg

  Som nævnt tilbyder vi en bred vifte af kloakarbejde. Vi har den krævet erfaring og nødvendige kompetencer til at installerer og monterer højvandslukke, rottespærre, pumpebrønde, faskiner, nedsivningsanlæg og minirenseanlæg.

  Vi har her lavet en oversigt over diverse kloakopgaver som vi udføre i vores kloakarbejde 

  Kloakarbejde til en fordelagtig pris, hvor alle kan være med

  Der findes mange forskellige former for kloakarbejde, hvoraf kloakrensning, slamsugning og TV-inspektion er de typiske.
  Derudover findes der også forskellige kloaksystemer, man skal forholde sig til. Dette kan som eksempel være delvise sammenstyrtninger i ældre kloakker, eller andre forhindringer, som der kan vanskeliggøre rensningen af selve kloakken. 

  Derfor er vores kloakarbejde pris varierende fra opgave til opgave, da næsten alle kloakopgaver er forskellige.
  Heraf kan vi dog med ro i maven, sige at vores kloakpriser altid er konkurrencedygtige, og til en fast pris, uden ekstra gebyrer.

  Hvis du mangler professionel kloakhjælp til en fair pris, så er du altid velkommen til at ringe til os på vores telefon 70 20 36 04 eller skriv til os på post@al-ent.dk, så kan vi komme med gratis og uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

  Vi glæder os til at høre fra dig.