DIN LOKALE SPECIALIST I

OLIETANKE

Over 22 års erfaring →

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi håndterer alle slags olietanke, om det drejer sig om udskiftning, opgravning eller rengøring af tanke.

Vi håndterer også tømning, sandfyldning og afpropning samt destruering af tanke.
Drejer det sig om rensning af olie i tanken klarer vi også dette.
Selvfølgelig leverer og etablerer vi også nye tanke, inklusive myndighedsregistrering.

Opgravning af olietank

Frygter du forurening fra en gammel nedgravet olietank, eller er der fundet tegn på forurening i din jord? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig i begge situationer. Vi tilbyder professionel og veludført opgravning af din olietank. Vi bruger den bedste teknologi til at løse opgaven effektivt for dig.

Vi tager alle opgaver dybt seriøst. Af den grund planlægger vi på forhånd ned til mindste detalje. I samarbejde med dig, udarbejder vi en plan der matcher dine behov, krav og forventninger.

Det er din garanti for at undgå ubelejlige overraskelser – både økonomiske og miljømæssige.

Vil du fremtidssikre din grund, er det fordelagtigt at få gravet din gamle olietank op. Fordelene er mange og et af de vigtigste er, at du kan forhindre en eventuel jordforurening på din grund.

Den største synder til at forureningen opstår er, at de gamle olietanke er blevet efterladt uden at blive tømt.

Kontakt os endelig på tlf. 70 20 36 04 eller kontaktformular. Vi vil med glæde hjælpe dig og tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Skriv besked ↓


Din sikkerhed

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført korrekt – første gang!

Alt arbejde udføres efter Miljøstyrelsens og Naturstyrelsens anvisninger og vejledninger
samt i tæt samarbejde med den kommunale myndighed og deres miljøregler og jordforurenings loven.

Tømning af olietank

Står du med en gammel olietank der skal tømmes, eller har du fået ny kilde til varmeforsyningen? Så tilbyder vi at tømme din olietank efter alle forskrifter.

Hvis din tank er ude af drift, er det god idé at få den tømt. Vi kan fjerne det miljøskadelige indhold på forsvarlig vis – både for din og jordens skyld.

Mange boligejere forsøger selv at tømme olietanken for rester, men det lykkes sjældent at få den fuldstændig rengjort. Det kræver nemlig det avanceret værktøj at udføre korrekt. Hvis tanken er hel, er det ikke et iøjnefaldende problem, men hvis den pludselig begynder at lække, er situationen en helt anden.

Befinder du dig i den uheldige situation, kan det godt gå hen og blive en økonomisk ubehagelig oplevelse, da det kan være besværligt og dyrt at få renset grunden.

Vælger du A. L. Enterprise A/S til at tømme din olietank, vil det blive udført 100% korrekt og du får en tømningsattest med, som dokumentation for at olietanken er helt tom.

Udskiftning af olietank

Har din nuværende olietank set sine sidste dage og ønsker du dig en ny? Vi har kompetencerne til at udskifte og geninstallere helt nye og moderne olietanke. Vi har erfaringen og ekspertisen til at klare udskiftningsopgaven nemt og effektivt.

Vi kan garantere, at arbejdet bliver udført til punkt og pikke, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  Vi sætter en dyd i at udføre et godt stykke arbejde, og garanterer at alle faser af opgaven, bliver fuldført på tilfredsstillende vis.

Du er mere end velkommen til at ringe på 70 20 36 04, og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Vi kan hjælpe dig med alle spørgsmål inden for olietanke, så henvend dig allerede i dag på tlf. 70 20 36 04, mail post@al-ent.dk, Facebook eller kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle uger, hele året rundt.

Vores professionelle medarbejdere har stor passion for udskiftning og udtømning af olietanke. Vi står derfor klar til at give dig god rådgivning og vejledning.

Vi vender hurtigst muligt tilbage på enhver henvendelse. Du kan forvente svar indenfor kun 24 timer.

Få vendt dit problem til en god oplevelse med A.L Entreprise.

Vi ser frem til at høre fra dig.